We offer fast delivery to Estonia, Latvia, and Lithuania, with an estimated delivery time of 3-5 days.

Alilo rääkiv pliiats

 99

“Alilo Talking Pen Kit – teie teejuht inglise keele maailmas. Loodud spetsiaalselt inglise keele õppimiseks ja süvenemiseks. Kingi oma lapsele ainulaadne õppe- ja arengukogemus!”

Kogu sisu on inglise keeles, sobib vanusele 3 aastat ja vanematele (alates lasteaiast algkoolini).

“Mis sisaldub meie komplektis?

1. Talking Pen (Rääkiv pastapliiats): See võluv vahend sisaldab juba 37 laulu, 25 muinasjuttu ja 15 hällilaulu. See avab teadmiste maailma ja põnevad lood. Justkui võti, üks puudutus ja helid, sõnad ja fraasid elustuvad, muutes õppimise kaasahaaravaks.

2. 3 raamatut: Vajutage pliiatsiga ülemises paremas nurgas olevaid nelja ikooni, et alustada põnevat seiklust. Iga raamatu lehekülg toob rõõmu ja teadmisi, justkui õppimise võluväel.

3. 100 teadmiskaarti: Puudutage pastapliiatsiga kaarte ja teie lapsed kuulevad looduse helisid ning õpivad nende nimetusi. See avab ümbritseva looduse maailma, stimuleerides nende huvi.

4. 540 salvestatavat kleepsu: Salvestage oma hääl ja muutke õppimine loomingulisemaks. Sõnad, jutustused ja isegi laulud – teie laps saab helide kunstnikuks!

5. ABC/Music kaart (Tähe/muusika kaart): Õppige tähti ja mängige klaverit. Õppige, lõbutsege ja laiendage oma muusikalist kogemust.”

Kirjeldus

🔅 Ohutu materjal ja keskkonnasõbralik: Rääkiv pliiats on valmistatud kvaliteetsest ABS-materjalist, ei sisalda kahjulikke aineid, on vastupidav ja ohutu kasutada.
🔅 6h aku kestvus: Sisseehitatud 660mAh aku; rääkiv pliiats võib kestma jääda umbes 6 tundi. Lihtsalt suunake rääkiv pliiats piltidele, tähtedele või kleebistele, et taasesitada muusikat, helisid või helisalvestusi.
🔅 Mitmekülgne: Raamatute lugemiskomplekt sisaldab 8 kategooriat, mis hõlmavad igapäevaelu teemasid, sealhulgas loomi, transporti, avalikke kohti, köögivilju, puuvilju, värve, toitu ja loodust. Need raamatud aitavad tutvustada maailma meie väikestele.

Miks just Alilo Talking Pen Kit sobib teile?

📚 Raamatu seiklus: Teie raamatute maailm ärkab ellu ja teie laps saab osa sellest. Iga suunaga, kuhu ta osutab, ärkab kohe ellu loo või tegelaskuju heli.

📖 Sõnavara arendamine: Meie komplekt ei õpeta ainult sõnu, vaid lisab neile helid ja pildid, muutes õppimise huvitavamaks ja sügavamaks.

🎮 Mängud ja rõõm: Mängumaailm saab osaks õppimisest. Õppimine ei ole enam igav, vaid toob rõõmu.

🎤 Loomine salvestatavate kleepsudega: 540 salvestatavat kleepsu võimaldavad teie lapsel salvestada sõnu, lugusid ja isegi laule, muutes õppimise loovamaks. Teie väikestest saavad helide kunstnikud!

Andke oma lapsele võimalus avastada hariduse ja lõbusa õppe maailma. Alilo Talking Pen Kit pole lihtsalt mänguasi, vaid teejuht teadmiste ja kogemuste maailmas. Alustage õppeaventuuri juba täna!”

Lisainfo

🔅 Piiramatud võimalused: Kõnelevate pliiatsite komplekt sisaldab 45 klassikalist lasteluuletust ja 100 kognitiivset kaarti. Lapsed saavad õppida numbreid ja lugemist läbi lõbusa lähenemise. Samuti aitab see parandada nende värvide äratundmise ja loogilise mõtlemise oskust.
🔅 Interaktsioon: Sellel hariduslikul komplektil on palju eelseadistatud interaktiivseid mänge, mis võivad teie väikest väikelast lõbustada.
🔅 Ideaalne kingitus lastele: Rääkiv pliiats on kindlasti ideaalne sünnipäeva- ja jõulukinkekomplekt lastele, kes käivad eelkooli ja algkoolis.
🔅 CE, EN71, ASTM, ROHS sertifitseeritud.
Sobib vanusele 3 aastat + (eelkooliealine kuni algkoolini)

Kõik alilo tooted

Jänku R1

 34

Jänku G6
Laost otsas
Baby bunny

 69

Alilo writing

 29

Talking pen

 99

0
    Teie ostukorv
    Teie ostukorv on tühi